TARINAMME

Koe ainutlaatuinen ZADOR kokemus 

TARINAMME

Kaikella on tarinansa, jopa yksinkertaisella saippualla ja me rakastamme kuunnella tarinoita. Euroopan suurimman lämpimän järven, Hevizin vesi on kuljettanut näitä maagisia tarinoita jo tuhansia vuosia. Kaikki elämänvoimaa tihkuvat E-vitamiinipisarat, joita sekoitamme saippuoihimme kantavat mukanaan niin´ikään eksoottisia tarinoita maailman joka kolkasta. Makea, mystinen, mausteinen, hedelmäinen, kukkainen.. Näitä tuoksuja löydät maailman hienoimmista saippuoista ja niiden mukana siirtyvät myös monet tarinat, me pakkaamme nämä tarinat käsin sinulle Balatonin ylängöllä ja toivomme, että voisit olla osa kertomustamme. Kun avaat sinulle tekemämme pakkauksen, se maustaa, makeuttaa ja kohottaa. Tartu siis Zador-hetkeen, se on sinulle tehty.

NÄIN KAIKKI ALKOI

Balatonin ylänkö vuoristoineen, kuten myös Zador-linnotus sijaitsevat edelleen aivan Euroopan sydämessä selviydyttyään keskiajan myllerryksistä. Linnoituksen tuntumassa sijaitsee Pećsely, jossa perheyrityksemme valmistaa Zador-saippuoita pitäen kiinni perinteistä, mutta sekoittaen prosessiin uudenlaista ajattelua luonnonmukaisten raaka-aineiden ja menetelmien muodossa. Käsityön osuus on merkittävä aina tuotannosta käsintyönä suoritettavaan pakkaamiseen saakka. Pakkausmaterialimme ovat korkealuokkaisimpia mahdollisia, jotta nautintosi olisi kokonaisvaltainen. 

perinne, puhtaus, innovaatio ja tyyli

Euroopan suurin lämmin järvi, Heviz antaa hoitavaa vettään käyttöömme ja se yhdistettynä puhtaimpiin, ihoa helliviin raaka-aineisiin tekee joka pisarasta meille kullanarvoista. Heviz-järven vesi on tunnettu hoitavista ominaisuuksistaan, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa erityisen korkealla mineralipitoisuudellaan. Rauta, kalsium, magnesium, rikki, jodi ja valtava määrä muita taianomaisia mineraaleja, joiden lähtökohta on yli 1000 metrin syvyydessä ovat osa Zadorsaippuoiden valmistusta ja ne sekoitetaan ”Triple-milled”-valmistusprosessin yhteydessä jokaiseen käsinpakkaamamme palaan. Zador ilahduttaa kaikkia aistejasi ja haluammekin sanoa, että Zador ei ole ainoastaan tuote, se on perinne, tyyli ja filosofia.

TOIMINTA

Olemme niin monella tavoin osa Balatonin ylänköjä, että halusimme toteuttaa jotakin ainutlaatuista, joka osaltaan tekee kunniaa Pećselyn ja Balatonia alueelle.

VALMISTUS

Uskomme, että yhdistämällä perinteiset valmistusmenetelmät uudenlaiseen ajatteluun saamme aikaan jotakin poikkeuksellista. Luonnolliset ja puhtaimmat raaka-aineet ovat merkittävin osa valmistusta ja ne takaavat sinulle maailman hienoimman saippuan.

LAADUNVALVONTA

Tavoitteenamme on tehdä paras mahdollinen tuote, siihen liittyy myös paras mahdollinen käsityönä tehty pakkaus, sekä laadunvalvonta, jonka tekee ihminen, ei kone.

PAKKAUS

Jokainen yksittäinen Zador-saippua pakataan huippulaadukkaaseen paperiin rakkaudella käsityönä. Uskomme, että kauniimmin pakattuja saippuoita ei maailmasta löydy.

VALIKOIMA

Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva tuote ja kylpyhuoneeseesi sopiva pakkaus, sekä tuoksu. Toivomme, että tuotteemme tuo iloa ja harmoniaa arkeesi. Zador-saippua on aina myös arvokas ja tyylikäs lahja.